•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Angel of the Skies (2013)

Angel of the Skies je niskobudžetna ratna drama reditelja i scenariste Christopher-Lee dos Santosa koja nam dolazi iz Južne Afrike.

Film je to o mladom južnoafričkom pilotu Earlu Kirku koji se početkom Drugog Svetskog rata volonterski pridruži Britanskim Kraljevskim Vazdušnim Snagama u borbi protiv nacističke Nemačke. Prilikom jedne vazdušne borbe, okružen bombarderima i pod nemilosrdnim napadom Nemaca, Kirk je bio primoran da donese odluku koja bi mogla zauvek promeniti njegov život, ali i živote i njegove posade. Nakon što njihov avion bude teško oštećen te počne padati, oni su prisiljeni napustiti sigurnost svog aviona te se spuste iza neprijateljskih linija. I dok osvetnički nastrojen Nemački SS oficir nezaustavljivo traga za njim, Kirk mora voditi svoju posadu prema slobodi kako ne bi postali ratni zarobljenici ili žrtve rata.

Pa iako je prema rečima samog reditelja film Angel of the Skies snimljen u razdoblju od 20-ak dana, sama pred-produkcija i post-produkcija je trajala gotovo punih četiri godine. Zbog ograničenog budžeta, film se većim delom oslanja na CGI efekte.

U glavnim ulogama su Nicholas Van Der Bijl, Brad Backhouse, Adam Boys, Lillie Claire, Ryan Dittmann, Andre Frauenstein, te mnogi drugi.

Angel of the Skies je premijerno prikazan u Južnoj Africi 21. jula 2013. na Durban International Film Festivalu, a na DVD-u u Americi bi trebao izaći 31. decembra 2013.

Žanr:ratni
Godina:2013
Reziser:Christopher-Lee dos Santos
Scenario:Christopher-Lee dos Santos
Uloge:Nicholas Van Der Bijl, Brad Backhouse, Adam Boys
Studio:DS Films Entertainment, Welela Studios
Zemlja:Južna Afrika
Jezik:Nemački
Trajanje:103 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...