•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Andrija Milošević o porodici: Mi smo kao voz, lokomotiva sa vagonima

Andriji je uloga oca donela novu inspiraciju za dalje stvaralaštvo, kreativnost i usavršavanje u svom poslu.

Od kada je krajem februara sa emotivnom partnerkom, glumicom Aleksandrom Tomić (39), dobio sina Relju, glumac Andrija Milošević (44), kako kaže, oseća se kao da je ugradio rakete na nuklearni pogon.

Piše i objavljuje knjige za decu, glumi u mnogo predstava i vodi Teatar na Brdu, snima serije i filmove, planira da režira komad koji je napisao… Sve ovo postiže, kako priznaje, odličnom organizacijom, bez koje bi se njegov plan raspao, a da se to ne desi, zaslužna je i njegova izabranica Aleksandra od koje u svakom trenutku ima nesebičnu pomoć.

“Kod mene nema razlike između onoga što radim i mog privatnog života. Sve se to prepliće u našoj porodici, privatni život, gluma, pozorište, film. Moja Sandra je takođe glumica. I naš sin Relja verovatno će biti glumac. A možda i reditelj, nikad se ne zna. I ja neću imati ništa protiv toga, to vam sada obećavam. U svemu mi je najvažniji lični aspekt, da sam miran sam sa sobom i zadovoljan. Čim razmišljam šta će ko da kaže, već sam se sputao”, rekao je glumac.

Otkako se ostvario u ulozi oca, ne želi da se razdvaja od svog naslednika i izabranice.

“Kada je, na primer, vreme za put, putujemo svi zajedno. Mi smo kao voz, lokomotiva sa vagonima. Krenemo, idemo i nema stajanja.”

Andrija se ne žali na neprospavane noći sa bebom. Kako kaže, Relja je već porastao i trio se uhodao.

“Sa Reljom je sve kako treba. Super je. On je jedan strašan tip. Pomešao je osobine od oboje.”

Podizanje deteta dalo mu je dodatnu energiju da se još više razmaše u umetničkom smislu. Otkriva da je završio pisanje svog prvog dramskog teksta i planira da se oproba i kao reditelj.

“Napisao sam dramu “Osam besnih”, tarantinovskog tipa. To je moj autorski projekat o miljeu sa Novog Beograda, onako kako ga ja vidim. Postaviću ga u Teatru na Brdu. Tekst i režiju ja potpisujem, a igraće najbolji mladi glumci.”

Do tada će biti fokusiran na novu, glavnu ulogu u pozorištu. Tumačiće lik detektiva Herkula Poaroa u predstavi “Ubistvo u Orijent ekspresu”, prema romanu Agate Kristi.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...