•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Amsterdam (2022) - uskoro

Radnja smeštena u 30-te, prati tri prijatelja koji su svedoci ubistva, sami postaju osumnjičeni i otkrivaju jednu od najneverovatnijih zavera u američkoj istoriji.

Obično ne postoji zanimljiviji način da se započne film kao uz šaljivu najavu: „Zasnovano na istinitoj priči – uglavnom!“ ili „Ono što sledi je tačno – nekako!“ To obično znači da će film pasti između dve stolice sa oznakom „kreativno zanimljivo“ i „činjenično informativno“. Međutim, Dejvid O Rasel započinje svoju složenu misteriju u Amsterdamu izjavom: „Mnogo toga se zaista dogodilo. On misli da je film otkačen rif o malo poznatom „puču u Beloj kući“ iz 1933. godine u kojem je grupa bogatih američkih biznismena urotila da svrgne predsednika Frenklina D. Ruzvelta.

Amsterdam zamišlja tri nevina veterana koji su uvučeni u ove jezive smicalice. Kristijan Bejl igra Burta Berendsena, bivšeg vojnika invalida koji je izgubio oko u Prvom svetskom ratu. Bertov vojni drug Harold Vudman (Džon Dejvid Vašington) je sada kvalifikovani advokat i pomaže mu da organizuje svečanu večeru bivših vojnika za podizanje morala. A srodna duša njih dvojice je živa i briljantna Valeri Voze, koju igra Margot Robi, koja je u Prvom svetskom ratu bila dobrovoljna medicinska sestra.

Ovaj film je na repertoaru od 06.10.2022.

Uživajte!

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...