•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Amitivil: Buđenje - ulaznice u prodaji

"Amitivil: Buđenje", reditelja Frenka Kalfouna, je prava filmska poslastica za sve ljubitelje horor filmova.
Premijerna projekcija ovog ostvarenja je u četvrtak, 27. jula, u bioskopu Vilin Grad, a ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni bioskopa.

Stvarna dešavanja su poslužila kao inspiracija reditelju Kalfounu za priču o kući u kojoj se pojavljuju stravične utvare.

Bel (Bela Torn), njena mala sestra Džulijet (Mek Kena Grejs) i njen bolesni brat blizanac Džejms (Kameron Monagan), preselili su se u novu kuću sa svojom samohranom majkom Džoanom (Dženifer Džejson Li), kako bi uštedeli novac i plaćali bratovo skupo lečenje. Ali, kada počnu da se pojavljuju čudni fenomeni u kući, uključujući i čudesni oporavak brata i Beline užasne noćne more, Bel počinje da sumnja da joj majka ne govori sve - ubrzo shvata da su se uselili u ozloglašenu Amitivil kuću...

Za režiju i scenario je zaslužan Frenk Kalfoun, a produkciju potpisuju majstori horor filmova Danijel Farands, Kejsi La Skala i Džejson Blum, poznati po ostvarenjima kao što su „Podeljen“, „Astralna podmuklost“ i „Pročišćenje“.

Za više informacija, posetite sajt bioskopa Vilin Grad - vilingrad.rs.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...