•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Amal otkrila šta joj je George Clooney pisao u ljubavnim pismima

Amal Clooney otkrila šta joj je George Clooney pisao u ljubavnim pismima, odnosno kako je osvojio.

Oskarovac je u sredu pričao o svojoj supruzi sa voditeljkom emisije "CBS Morning" Gayle King, priznavši da joj je pisao ljubavna pisma.

"Ona je ovako zabavna, pametna, lepa, sjajna žena. i znate, bilo je – jednostavno sam bio veoma oduševljen njom. Počeo sam da joj pišem pismo”, rekao je.

Amal je otkrila šta se nalazilo u pismima koje joj je pisao George.

"Pisma, neka od njih su dolazila od njegovog psa... psu je bio potreban advokat za ljudska prava da ga spasi iz vinskog podruma. Sećam se toga", prisetila se ona.

"Ko će se naljutiti na psa?", George je uzvratio šalom.

Par se prisetio trenutka kada su se prvi put zaljubili.

"Bilo je lako. Bio je to trenutak kada je ušla na vrata. Samo me je, znate, odnela. A zabavni deo je bio, znate, nismo - nisam znao da li bih joj se svidio ili nešto od toga. Upoznala sam ga i mislila sam da mi je tako drago što postoji neko poput njega na svetu. Nisam nužno zamišljala da ću provesti život s njim ili da ćemo imati ovu neverovatnu porodicu", dodala je Amal.

Par je čak podelio detalje o svojim petogodišnjim blizancima, Elli i Alexanderu.

"Napravili smo strašnu grešku. Pa, mi — mi smo ih učili italijanski. Ali mi ne govorimo italijanski. Naoružali smo ih jezikom kojim nam mogu nauditi. Ne znamo šta govore. Naš sin je sada veliki šaljivdžija. Alexanderov omiljeni superheroj je Batman. On kaže, znaš, rekao sam, 'koji je tvoj omiljeni superheroj?' On kaže, 'Batman.' Ja kažem, 'znaš, ja sam bio Batman.' On kaže, 'da, ali ne više.'" rekao je.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu