•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

All Hat (2007)

U ovoj novijoj vestern komediji u glavnim ulogama možete gledati Luke Kirby, Keith Carradine i Noam Jenkins.

Luk Kirbi i Kit Karadin tumače glavne uloge u ovoj adaptaciji neo-vestern romana pisca Breda Smita, u režiji Leonarda Farlingera. Rej Dokes je upravo otpušten iz zatvora i sada kao ćutljivi bivši robijaš kreće na put kući, da bi na svoje zaprepašćenje video koliko je napredak izmenio seoske predele njegove mladosti.

U želji da se skrasi na neko vreme, Rej kreće ka salašu svog dobrog prijatelja Pita Kalpepera. Brbljivi zemljoradnik koji se guši u dugovima, Pit je pravi teksaški kauboj, čiji kukuruz deluje suviše tvrdoglavo da bi izrastao ove sezone. Rej pre svega ostalog kreće da poseti svoju staru ljubav Itu, ali stvari su se iskomplikovale otkako je Rej poslat u zatvor i njegov povratak u naručje žene koju voli neće biti ni izbliza tako lak kao što se on nadao.

Ubrzo nakon što stupa u vezu sa prgavom džokejkom Krisi, Rej otkriva da njegov stari neprijatelj Soni Stonton - bogati naslednik dinastije uzgajivača čistokrvnih konja - upravo pokušava da kupi što je više moguće poljoprivrednog zemljišta da bi na njemu napravio luksuzni teren za golf. Reklo bi se da je Ita jedini član seoske zajednice dovoljno odvažan da se suprotstavi Soniju, ali kada skupoceni čistokrvni trkački konj nestane iz Stontonovih štala, očajni preduzetnik pokušava da na silu kupi nekliko preostalih imanja u oblasti.

Shvatajući opasnost sukobljavanja sa tako moćnim i rešenim čovekom, (konačno, Soni ga je i poslao u zatvor), Rej daje sve od sebe da osujeti Sonijev podli plan i spase preostala imanja, a da pri tome ne načini nijedan pogrešan potez koji bi mogao da ga vrati u zatvor.

Žanr:komedija, vestern
Godina:2007
Reziser:Leonard Farlinger
Scenario:Brad Smith
Uloge:Luke Kirby, Keith Carradine, Noam Jenkins
Uzrast:R
Studio: New Real Films
Zemlja:Canada
Jezik:Engleski
Trajanje:89 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....