•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Alicia Vikander se vraća u nastavku filma Tomb Raider

Entertainment Weekly izveštava da je dobitnica Oskara Alicia Vikander ( The Danish Girl , Ex Machina , Tomb Raider) ponovo preuzela ulogu Lare Croft u nastavku prošlogodišnjeg Tomb Raider-a .

Nastavak je trenutno u razvoju na MGM-u i Warner Bros-u, sa novim scenaristom, Amy Jump (High Rise, Free Fire) koja je zadužena za pisanje scenarija za Tomb Raider 2 . Jump će preuzeti poslove pisanja za Geneva Robertson-Dworet i Alastair Siddons, koje su napisale prvi film. Detalјi o nastavku se čuvaju u tajnosti.

Tomb Raider 2018 je zaradio 274,7 miliona dolara na svetskim bioskopskim blagajnama. U filmu, Lara Croft (Alicia Vikander) je žestoko nezavisna kćerka ekscentričnog avanturiste koji je nestao kada je jedva bila tinejdžerka. Sada mlada devojka od 21 godine bez ikakvog stvarnog fokusa ili svrhe, Lara se kreće haotičnim ulicama trendovskog Istočnog Londona kao kurir na biciklu, jedva da zarađuje za stanarinu, i polaže kurseve na fakultetima, retko kada uspeva da stigne na čas. Odlučna da kreira sopstveni put, odbija da uzme uzde globalnog carstva njenog oca jednako čvrsto kao što odbija ideju da je on zaista otišao. Savetovano joj je da se suoči sa činjenicama i krene napred nakon sedam godina bez njega, čak i Lara ne može da shvati šta je nagoni da konačno reši zagonetku njegove tajanstvene smrti.

U Tomb Raider-u takođe glumi Dominic Vest (Money Monster, 300), Walton Goggins (The Hateful Eight, Django Unchained) i Daniel Wu (Into the Badlands). Roar Uthaug (The Wave) režirao je film, a Graham King (The Departed) je bio producent kroz GK Films.

Podeli:



Preporucujemo