•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

After the Sunset (2004)

Oni koji sa zlobnim podsmehom tvrde da je Pierce Brosnan prošlost su malo požurili. Možda irski glumac više ne nosi Bondov PPK ispod svog smokinga, možda više ne ispija galone vodka martinija, ali će sigurno dobija još uloga. Mora se priznati da je Brosnan šarmantan i zabavan iako možda i ne vlada naprednim glumačkim tehinikama. Ako njegovom šarmu dodate lepotu Salme Hayek i trikove nespretnog Woodyja Harrelsona (koji i dalje ima svoj patentirani blagoretardirani izraz lica) možete dobiti zabavan film.

To je znao i režiser filma Brett Ratner pa je i izabrao laganu priču o kradljivcu dijamanata koji odlazi u penziju. Čitavu radnju prebacite u neki tropski raj, dodate FBI agenta (Harrelson) zgodnu devojku (Hayek). Dalje se sve piše samo od sebe, samo treba da povedete računa o par sitnica. Ratner je to uradio i dobio je zabavan film, mešavinu žanrova komedije, trilera.

Ako u Hollywoodu nešto znaju, to je da spakuju slične priče. Možda će nekome zasmetati nedostatak ambicije, bilo režisera, bilo glumca, ali to nas vraća na početak priče. Šta posle zalaska sunca i odlaska u penziju rade glumci koji su igrali Jamesa Bonda? Povuku se u tropski raj i snimaju filmove kao što je After The Sunset. Zato se pridružite zabavi smućkajte sebi pominjani vodka martini i uživajte u potpuno opuštenom ostvarenju. Onako penzionerski.


Žanr:akcija, komedija, krimi
Godina:2004
Reziser:Brett Ratner
Producent:Beau Flynn, Jay Stern, Tripp Vinson
Scenario:Paul Zbyszewski
Uloge:Pierce Brosnan, Salma Hayek, Woody Harrelson
Uzrast:PG-13
Award:1 nominacija
Box office:11.2M USD
Studio:New Line Cinema
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:97 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu