•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"After Posle pada" na Ladies night događaju u Cineplexx Niš bioskopu 9. septembra od 20 časova

Tesina i Hardinova ljubav dosad je bila komplikovana. Sad je zapetljanija nego ikad. Posle pada... život više nikad neće biti kao ranije. Da li će se Tesa Jang i Hardin Skot izboriti za svoju ljubav- otkrićemo u četvrtak 09. septembra od 20 časova na Ladies night događaju u Cineplexx Niš bioskopu. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Spektakularnoj večeri u Cineplexx bioskopima, pored sjajnog filma dopineće i pokloni partnera. Silkeep je obezbedio setove svojih fantastičnih svilenih proizvoda za određeni broj gošći, kao i popust od 10% uz kod AFTER10 na njihovom sajtu, za sve posetioce Ladies nighta, koji će važiti sedam dana, a Minino planeri obradovaće najsrećnije dame svojim planerima. Serijal After, koji je Ana Tod prvo objavljivala na internetu, dosegao je neverovatnih milijardu onlajn čitanja, a kad je izašao u štampanom izdanju, postao je veliki hit, zato će Čarobna knjiga pokloniti roman ,,After: Posle pada II“ najsrećnijim damama. A kakvo bi to veče za dame bilo, da nema crvenog karmina... Partner Cineplexx Niš bioskopa, MAC Kozmetika obradovaće pet dama svojim savršenim crvenim karminom,.

Nastavak filma o ljubavi i strasti dvoje mladih je novim životnim preprekama ponovo stavljena na test. Tesa donosi najveću odluku u svom životu, sve se menja, pogotovo kada ona i Hardin saznaju uznemirujuće detalje o njihovim porodicama - sve što su zamišljali i planirali za njihovu budućnost će se teško ostvariti. Lojalnost će biti ispitana, a unutrašnja Hardinova borba sa samim sobom će ponovo sabotirati trenutke kada je sve u njegovoj vezi sa Tesom savršeno.

Nestrpljenje i neizvesnost ovog nastavka bestselera Ane Tod će garantovati uzbudljiv provod za sve dame u okviru Ladies night događaja. Očekuje vas zanimljiv sadržaj koji će još jedno žensko filmsko veče učiniti nezaboravnim.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...