•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

ANIMACIJA „KAŠEJ: KRADLJIVAC NEVESTI“ USKORO U BIOSKOPIMA ZAVRŠENA SINHRONIZCIJA

Kako da nađem mladu kad su me sve odbile?

Razigrana i komična avantura koja će nasmejati i obradovati najmlađe u bioskopima od 25. avgusta. „Kašej: kradljivac nevesti“ (Koshey: The Bride Kidnapper), sinhronizovana animacija u kojoj su glasove pozajmili pevačica Sanja Vučić (članica benda Hurricane), Dana Barabara, Marko Kon, glumci Stojan Đorđević, Nemanja Mihajlović, Nemanja Simić, Vukan Vujović, Biljana Mihajlović i mnogi drugi obradovaće najmlađe i na taj način produžiti raspust mališanima.

Iz nekog razloga Kašej, večno mlad i uvek besprekorno obučen, ne može sebi da nađe odgovarajuću nevestu već tri stotine godina. Jednog dana on postaje primoran, pod pretnjom smrću, da kidnapuje jednu od prvih lepotica Dalekog kraljevstva, Varvaru. Ovde počinju njegove neverovatne avanture ispunjene izazovima.

Stoletni Kašej je nebrojeno puta čuo – Nikada se neću udati za tebe, koščati. Želeo je to da promeni, ali nije znao kako. Sve dok se u njegovom životu nije pojavila Barbara. Mlada, odvažna devojka koja muči istu muku, njena okolina vrši pritisak da se ona uda, ali ona odbija. Kako će se završti naizgled nerešiva komplikacija između Kašeja i Barbare, da li svađom, brakom, prijateljstvom ili još većim neredom obojenim humorom ostaje da sačekamo 25. avgust i pohitamo u najbliži bioskop.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila