•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

A Beautiful Life (2008)

A Beautiful Life je drama iz 2008. godine režisera Alejandra Chomskog i scenariste Wendy Hammond.

Bez ikakvog plana, osim onog da želi da pobegne od svoje prošlosti pune zlostavljanja, 16-godišnja Megi besciljno luta ulicama. Uskoro susreće Ester, striptizetu sa pevačkim sposobnostima, koja je udomi kako bi je zaštitila od hladnoće.

Ali, kada vidi njeno telo prepuno modrica, Ester naređuje Dejvidu, mladom ilegalnom imigrantu, da pruži utočište Megi na jednu noć. Uskoro Megi i Dejvid počinju da dele njegov stan – zapravo sklonište koje je sagradio od malih stvari koje poseduje.

Premda se u početku ne slažu, njih dvoje uskoro počinju da prihvataju svoje sopstvene probleme i zaljubljuju se, pokušavajući zajedno da pronađu izlaz. U jednom trenutku sve se čini savršenim, ali kada nijedno ne uspe da pronađe posao, odlučuju da budu dostavljači jednom dileru droge.

Žanr:drama
Godina:2008
Reziser:Alejandro Chomski
Scenario: Wendy Hammond
Uloge:Dana Delany, Bai Ling, Debi Mazar
Studio: Calla Productions
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:81 minut
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...