•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

16. Kids fest u Cineplexx bioskopima

Cineplexx bioskopi i ove nedelje oživljavaju filmske junake uz nove dečije filmske animacije na velikom platnu. Tradicionalni dečiji filmski festival KIDS FEST održaće se 16. godinu zaredom, pod sloganom ,,Filmski svet mašte“ u Cineplexx bioskopima u Beogradu, Kragujevcu, Novom Sadu i Nišu, i to 19. i 20. decembra, kao i 26. i 27. decembra. Ali to nije sve! Najnoviji Cineplexx Galerija Belgrade bioskop će raditi već od sutra, 17. decembra pa sve do nedelje 20. decembra gde sve posetioce očekuje ekskluzivno prikazivanje dečijih naslova sa festivala uz 1+1 akciju - na jednu kupljenu ulaznicu, druga se dobija gratis. Ulaznice po ceni od 250 dinara u prodaji su na blagajnama svih Cineplexx bioskopa.

Ljubitelji porodičnih avantura, spremite se, jer vas ovog vikenda očekuje najpoznatiji domaći dečiji filmski festival, uz koga su stasale mnoge generacije. Ove godine festival nam donosi devet najnovijih filmskih ostvarenja, kao i reprize neverovatnih bioskopkih animacija. U duhu slogana, novi filmovi koji će se naći na programu festivala su: ,,Stela", ,,Jakari i veličanstveno pero", ,,Fantastični povratak u OZ", ,,Simonov dar" , ,,Moja porodica i vuk", ,,Gogo: Baka đak prvak", ,,Romin frizerski salon", ,,Bezrepi Pele" i ,,Pat i Mat 4: Majstorske avanture". Sinhronizovane animacije koje su tokom pandemije i ograničenih kapaciteta prisutnosti publike postigle zavidnu bioskopsku gledanost, filmovi ,,Superjunak SamSam" ,,Kućni patuljci: Operacija kolačići", i ,,Napred“ reprizno će biti prikazani tokom 16. KIDS FEST-a.

KIDS FEST je dečiji, umetnički festival filma, koncipiran po ugledu na slične manifestacije u svetu, a jedinstven na ovim prostorima. Filmski program čine ostvarenja sa svetskih festivala, priče o neobičnim prijateljstvima, uzbudljive avanture, dokumentarni filmovi o prirodi, kao i animirani filmovi velikih svetskih studija.

Cineplexx bioskopi su mesto opuštanja gde je veoma lako i moguće održavati fizičku distancu i pridržavati se svih propisanih mera, tako da su pravi izbor za bezbednu zabavu.

*Projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuje uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....