•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

13. dečiji filmski festival Kids Fest: Pod filmskim kišobranom

Jesen stiže, a sa njom i 13. KIDS FEST, koji vas poziva da se ušuškate pod filmskim kišobranom i uživate u najpopularnijem festivalu zabave za decu, od 1. do 7. novembra!

Najmlađi ljubitelji sedme umetnosti širom Srbije biće u prilici da prisustvuju filmskim premijerama animiranih, igranih i dokumentarnih filmova iz Švajcarske, Amerike, Francuske, Belgije, Češke, Holandije, itd. Veći deo ovih ostvarenja prikazan je na poznatim svetskim festivalima kinematografije za decu, a za potrebe programa KIDS FEST-a biće sinhronizovani na srpski jezik. Pored glavnog programa, najmlađe posetioce očekuju i zanimljive radionice, igrice i pokloni u bioskopima, a tinejdžeri će, i ove godine, uživati u specijalnom TEEN programu.

13. Dečiji filmski festival KIDS FEST održaće se u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, i u preko 30 gradova širom Srbije.

Ove godine, centralna lokacija Dečijeg filmskog festivala u Beogradu biće Dečiji kulturni centar (DKC), dok će mališani moći da uživaju u najboljim ostvarenjima i u bioskopima „Cineplexx UŠĆE Shopping Center“, „Cineplexx Delta City“, „Cineplexx BIG Beograd“, „Roda Cineplex“, „Fontana“, „Dvorana kulturnog centra’’ i „Cine Grand Capitol park Rakovica“. U Novom Sadu, Pančevu, i Zrenjaninu će to moći da učine u bioskopima „CineStar Cinemas“, s tim što će novosađani imati na raspolaganju i bioskop „Arena Cineplex“. KIDS FEST u Kragujevcu se održava u bioskopu „Cineplexx Kragujevac Plaza“, dok će u Nišu centar dešavanja festivala biti bioskopi „Vilin grad“ i “Cineplexx Niš”.

Cene karata za bioskopske projekcije na KIDS FEST-u su ostale iste kao i prethodnih godina, pa će i ove godine biti veoma pristupačne, posebno za grupne posete. Festival podržavaju Ministarstvo kulture i informisanja i Grad Beograd.

Više informacija o samom festivalu možete pronaći na zvaničnom sajtu Dečijeg filmskog festivala KIDS FEST, i to na adresi www.kids-fest.com.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....