•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film "Nakon Zemlje", od 06. juna u bioskopima

Akcioni film Nakon Zemlje (After Earth), stiže u bioskope 06. juna.

Glavni glumci Vil Smit i Džejden Smit ulogu oca i sina, preneli su još jednom i na film.

Prinudno sletanje ostavlja tinejdžera Kitaija (Džejden Smit) i njegovog legendarnog oca Sajpera (Vil Smit) nasukane na Zemlji, hiljadu godina posle kataklizme, koja je prouzrokovala bekstvo ljudi. Sa ozbiljno povređenim Sajperom, Kitai mora da pređe opasan put, kroz neistražena mesta, kako bi stigao do pomoći, suočavajući se sa evoluiranim životinjskim vrstama koje sada vladaju planetom, kao i sa nezaustavljivim, genetski modifikovanim bićem. Otac i sin moraju da osnaže poverenje jedan prema drugom i da nauče zajednički da deluju, ukoliko žele da se vrate kući.

“Kod filma mi se svidelo što je priča obimna, a može se i uprostiti na odnos oca i sina” rekao je glumac Vil Smit i dodao “publika će se poistovetiti sa tim, da otac želi da se zbliži sa sinom i da želi da ga nauči svemu što život nameće.”

Snimanje u okolini Mozambika navelo je ekipu da shvati šta znači biti okružen i utopljen u prirodu.

”Ja sam fasciniran činjenicom da se ljudi plaše nepoznatog”, rekao je reditelj Šjamalan i dodao ”Igranje sa tim osećanjem u filmu je fantastična stvar

Film reditelja M. Najt Šjamalan (Šesto čulo, Poslednji vladar vetrova) premijerno je prikazan u Njujorku i Moskvi, a fotografije možete videti u prilogu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...