•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rock Star (2001)

Chris Cole (Mark Wahlberg) je izgleda rođen samo kako bi uživao u rock muzici, ali njegova devojka Emily (Jennifer Aniston) smatra kako on ima previše talenta da bi se zadovoljio samo slušanjem te ga podstiče da se ozbiljnije prihvati pevanja. Chris je najveći obožavatelj Bobbyja Beersa (Jason Flemyng), vatrenog pevača heavy metal legendi Steel Dragon, te s oduševljenjem prihvati ponudu da peva u tribute bendu (bend koji svira isključivo obrade nekoga poznatog benda ili izvođača) pomenute grupe. Međutim, po prvom Chrisovom penjanju na pozornicu, dogodi se pravo čudo - Chris je toliko uverljiv u svojoj imitaciji, pa ga ubrzo pozovu sami Steel Dragon da zameni Beersa.

Oduševljen, Chris prihvata ponudu, ni ne sluteći što to zapravo znači...

'Rock Star' je uzbudljiva i nepredvidljiva komedija reditelja Stephena Hereka ('Opus gospodina Hollanda', '101 Dalmatinac') koja će nam u lepršavoj priči o muzičkim zvezdama i njihovim obožavateljima prikazati sve dobre i loše strane muzičkog posla, uz odličnu muziku u kojoj će uživati svi ljubitelji hard rocka i heavy metala. Uz velike zvezde Marka Wahlberga ('Kralj pornića', 'Tri kralja') i Jennifer Aniston, vrckavu Rachel iz obožavanih 'Prijatelja', posebna je zanimljivost u ulogama članova izmišljenog benda Steel Dragon videti prave muzičare - bubnjara Jasona Bonhama, sina legendarnog Johna iz grupe Led Zeppelin i gitaristu Zakka Wyldea, najpoznatijeg po sviranju s Ozzyjem Osbourneom.

Žanr:komedija, drama, muzički
Godina:2001
Reziser:Stephen Herek
Producent:Toby Jaffe, Robert Lawrence
Scenario:John Stockwell
Uloge:Mark Wahlberg, Jennifer Aniston, Dominic West
Uzrast:R
Award:1 nominacija
Studio:Warner Bros. Pictures
Zemlja:United States
Website:www.bloodpollutionrules.com
Jezik:Engleski
Trajanje:105 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu