•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Bling Ring (2013) - uskoro

U slavom opsednutom Los Angelesu grupica tinejdžera vodi nas na uzbudljiv ali i uznemirujući krimi pohod po holivudu. Film je temeljen na istinitoj priči, kad je grupa mladih, fiksirana na glamurozni život i poznate osobe, pratila preko interneta svoje buduće žrtve i gde se one kreću da bi iz njihovih kuća krala luksuznu robu. Ukupna vrednost ukradene robe je ukupno bila veća od 3 miliona dolara. Među žrtvama pljačkaša su bili Paris Hilton i Orlando Bloom, a pljaškaši su postali poznati kao Blig Ring banda.

Oscarom nagrađena rediteljka Sofia Coppola je režirala ovu krimi dramu koja nas vodi u svet ovih mladih ljudi, čija je naivnost i uzbuđenje dodatno pojačana naglaskom koji svet i mediji stavljaju na poznate osobe i opsesiju luksuznim brendovima.

Članovi Bling Ringa padaju pred iskušenjima koja se nameću današnjoj teen populaciji. Ono što počinje kao mladenačka zabava, izmiče kontroli i pruža otrežnjavajući pogled na savremenu kulturu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...