•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Flicka 2 (2010)

Ovaj porodični film odlična je preporuka za sve one koji vole da nedelju popodne provedu sa svojom porodicom, udobno smešteni u svom domu gledajući filmove.

Kada joj je baki ustanovljena demencija, skejterka Keri je primorana da se sa asfalta velikog grada preseli kod oca sa kojim nije bliska i koji živi na ranču sa konjima u Vajomingu. Sa skejtom pod miškom, i bez rampi i betona na vidiku, Keri se oseća potpuno usamljeno i odlučno u svojoj nameri da se vrati u grad.

Provodeći vreme na ranču, Keri se neočekivano sprijatelji sa divljom ždrebicom Flikom, zift crnim mustangom koji je tvrdoglav i slobodnog duha baš kao i ona. Između njih dve se razvija posebna veza, i Keri ubrzo otvara srce ne samo ocu, već i jednom zgodnom momku iz komšiluka.

Kada odvedu Fliku i dovedu je u životnu opasnost, Keri ništa neće zaustaviti u pokušaju da bezbedno vrati Fliku kući gde joj je i mesto.

Žanr:porodica
Godina:2010
Reziser: Michael Damian
Scenario:Jennifer Robinson, Mary OHara
Uloge:Patrick Warburton, Tammin Sursok, Clint Black
Uzrast:PG
Studio: 20th Century Fox Film Corporation
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:96 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....