•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Leonarda DiCaprija odbila 18 godina mlađa manekenka

Iako mnoge devojke "padaju" na Leonarda DiCaprija samo ako ih pogleda, britanski supermodel Cara Delevingne odlučno je rekla "ne" poznatom glumcu. Naime, on je lepu manekenku zvao na žurku nakon premijere filma "Veliki Gatsby" u Cannesu, ali ona ga je odbila.

“Razgovarali su i razmenili brojeve telefona, ali sve je ostalo samo na tome. Zvao je da dođe na žurku u njegov apartman, ali ona mu je rekla "ne". Kazala je da je prestar za nju” – rekao je izvor The Suna.

A s obzirom na to da Cara nije napunila još ni 21 godinu, a Leonardo ima 38, čini se da je mlađana lepotica bila u pravu što ga je odbila.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...