•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumac velikog srca: Galifianakis beskućnici plaća stan i hranu

Kada je u ponedjeljak uveče Zach Galifianakis došao na premijeru "Mamurluka 3" kao pratnju je doveo bivšu beskućnicu, prijateljicu Elizabeth Mimi Haist. Njoj to nije prvi put da prati Zacha na crvenim tepisima Hollywooda, ali niko nije znao ko je ona.

Zach i Mimi poznaju se gotovo 20 godina. Upoznali su se kad je glumac tek počinjao karijeru. S godinama, kako je Galifianakis postao poznatiji, izgubli su kontakt, ali pre dve godine, glumac je saznao da je Mimi postala beskućnica.

Potražio je i iznajmio joj stan i plaća joj sve troškove života. Povremeno je odvede i na neku premijeru.

“Lepo se obučem, a prijateljica me našminka. Zabavno je, nije nešto o čemu sam sanjala da ću iskusiti. Posle me limuzina odvede kući - ispričala je Mimi.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila