•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Last Passenger (2013)

Poslednji film na žalost preminulog Tonya Scotta je bio akcioni triler Unstoppable o odmetnuom vozu prepunom smrtonosnih hemikalija koji velikom brzinom juri prema obližnjem gradu. Film je bio hit u bioskopima zaradivši u celom svetu oko 167 miliona dolara, a svideo se i kritici i publici.

Reditelj i scenarista Omid Nooshin će pokušati da ponovi takav uspeh sa svojim filmom Last Passenger koji je koncepciji dosta sličan Scottovom filmu. Naime, Last Passanger je nezavisna Britanska krimi triler drama o grupi putnika koji se na povratku s posla poslednjim vozom iz Londona nađu u opasnosti kada se ispostavi da je opasni sociopat sabotirao kočnice na vozu i zauzeo vozačku kabinu i ubrzao voz do maksimuma. Film je većim delom snimljen u Britanskom Pinewood studiju gde se snimaju i James Bond filmovi, a glavna uloga je pripala Dougray Scottu. Uz njega su tu još Lindsay Duncan, Iddo Goldberg, David Schofield, Kara Tointon, Joshua Kaynama i mnogi drugi.
U Švedskoj je film izašao direktno na DVD 08. maja 2013., a Američka publika će imati prilike film da pogleda i u bioskopima tokom limitirane bioskopske distribucije koja počinje 13. avgusta 2013.


Žanr:akcija, misterija, triler
Godina:2013
Reziser:Omid Nooshin
Scenario:Omid Nooshin, Andy Love
Uloge:Dougray Scott, Kara Tointon, Lindsay Duncan
Studio:NDF International, Future Films, UK Film Council
Zemlja:UK
Website:www.lastpassengermovie.co.uk
Jezik:Engleski
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...