•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

This Property Is Condemned (1966)

Radnja filma je smeštena u doba ekonomske krize kada će gradić koji živi od železnice uskoro ostati bez pruge a verovatno i bez svoje najlepše stanovnice.

Ćerka vlasnice kuće koja nudi privatan smeštaj u doba ekonomske krize zaljubljuje se u šefa železnice Owena Legatea (Robert Redford) koji je željeznički službenik koji je došao u Dodson, gradić u Mississippiju kako bi zatvorio veći deo gradske železnice. On boravi kod njih u kući, ali pošto njena majka ne odobrava tu vezu, očajna devojka počinje da živi moralno neprihvatljiv život.

Hejzel se protivi njihovoj vezi i kada Ovena prebije grupa radnika, on odluči da napusti grad i povede Alvu sa sobom. Ali, Hejzel prevari Ovena rekavši mu da je Alva verena za gospodina Džonsona...

Želeći da se osveti majci, Alva se udaje za njenog ljubavnika J.J. Nichols-a (Charles Bronson) i sledećeg dana beži iz gradića da bi se našla sa Ovenom u Nju Orleansu. Hejzel, besna zbog kćerkine izdaje, uradiće sve da uništi njenu reputaciju obelodanjujući njen brak sa J.J.-em.

Svi fanovi Redford-a i Wood-ove će biti oduševljeni ovim filmom jer imaju sjajnu hemiju u ovom filmu.

Žanr:drama, romansa
Godina:1966
Reziser: Sydney Pollack
Scenario: Tennessee Williams
Uloge:Natalie Wood, Robert Redford, Charles Bronson
Uzrast:UR
Award:1 osvojena
Studio: Paramount Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:110 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...