•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Kupina & Prolog.rs

Adaptacija romana F. Skota Ficdžeralda smeštenog na Long Ajlend, u kojem provincijalac Nik Karavej biva opčinjen raskošnim svetom svog suseda, Džeja Getsbija. U potrazi za ostvarenjem svog američkog sna, Nik biva uvučen u očaravajući svet, ali svet pun iluzija, ljubavi i prevara. Uskoro će Karavej uvideti pukotine u Getsbijevom novokomponovanom bogatom životu, u kojem vrebaju opsesije, ludilo i tragedija. Njujork 1922. godine grad je oslobođenog morala, svetlucavog džeza i kraljeva ulice.

Kad ekipu sa Enterprajza pozovu da se vrati nazad, oni će otkriti da je nezaustavljiva sila terora iz njihove sopstvene organizacije detonirala flotu i sve što ona predstavlja, zbog čega je naš svet zapao u stanje krize.

U saradnji sa Kupina bioskopom obezbedili smo Vam po dve karte za filmove Veliki Getsbi (petak 19:30) i Star Trek (petak 22:00).

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je:
1. Like page - www.facebook.com/prolog.rs
2. Like sliku nagradne igre
3. Share sliku (nagradna igra) na svom zidu
4. Ostavite komentar (ime i prezime, za koji film bi ste karte) ispod slike nagradne igre i imena najmanje tri člana ekipe svemirkog broda Enterprajz.

Ako ste uradili sve šta je navedeno od 1 do 4 stekli ste pravo za učešće u nagradnoj igri.

Imena dobitnika objavićemo na našoj FaceBook stranici u petak prepodne. Za sva dodatna pitanja možete nam pisati na email info@prolog.rs.

Diskutuje sa nama o filmovima i na našem forumu.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...