•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dark Skies (2013)

Od producenata filmova 'Paranormal Activity', 'Insidious' i 'Sinister' dolazi film 'Dark Skies' - horor/sf triler koji prati život mlade porodice u predgrađu

Supružnici Daniel i Lacy Barrett postaju svedoci eskalirajućem nizu uznemirujućih događaja u vlastitoj porodici zbog čega se njihov siguran i miran dom ubrzo počinje raspadati. Nakon što postaje jasno da su Baretti na meti neverovatno zastrašujuće i smrtonosne sile, Daniel i Lacy preuzimaju stvar u svoje ruke kako bi zaštitili porodicu i rešili misteriju onoga što ih prati.

Film nas polako uvodi u radnju i dešavanja idu postepeno ali i očekivano. Na početku nemamo neke velike specijalne efekte ili mnoštvo krvavih scena, sve to ide korak po korak do samog velikog finala koji s nestrpljenjem očekujemo tokom trajanja celog filma. Likovi se takođe menjaju tokom filma, od čuđenja, preko šoka i neverice pa do prihvatanja činjenica. U filmu gotovo da nema ničeg potpuno inovativnog ali ipak ovakvi filmovi nikada ne prestaju biti uzbudljivi.

Žanr:horor, sf, triler
Godina:2013
Reziser:Scott Stewart
Scenario:Scott Stewart
Uloge:Keri Russell, Josh Hamilton, Dakota Goyo
Uzrast:PG-13
Box office:17.4M USD
Studio:Alliance Films, Blumhouse Productions
Zemlja:United States
Website:darkskiesfilm.com
Jezik:Engleski
Trajanje:97 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...