•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Antiviral (2012)

Radnja filma prati Syda Marcha. On je radnik u klinici Lucas koja je na rubu moralne i biološke legalne granice, a koja običnim smrtnicima omogućava da se približe svojim idolima putem njihovih zaraza. Biološka zajednica - ima cenu. Konkretno, fanovi imaju mogućnost biti zaraženi upravo onom bolešću od koje boluje njihov idol. Takođe obezbeđuje ilegalno tržište švercajući viruse u svome telu. Kad se zarazi nepoznatom bolešću koja je ubila super zvezdu Hannah Geist, Syd postaje meta tih istih fanova i raznih grupa i sakupljača koji žele taj virus. On mora rasplesti misteriju oko njene smrti da bi uspio da spasi vlastiti život...

Od samog početka filma bićete prikovani uz ekran i pratićete svaki sledeći korak našeg glavnog junaka jer ritam filma vas jednostavno na to tera. Caleb Landry Jones je odlično odglumio svoju ulogu, mada i njegovo jednolično prikazivanje bolesti postaje vremenom dostadno i imalo je mesta za promene jer se neke stvari doslovno ponavljaju.

Film je takođe, za razliku od večine filmova koji se dešavaju u sadašnjem vremenu, poprilično kostimiran a enterijer je poprilično hladan, tako da se to uklapa u tematiku filma.

"Antiviral" donosi nešto novo ali i ne tako nemoguće u bliskoj budučnosti, ali žalosno je šta bi sve fanovi uradili da budu bliže svojim idolima. Žalosno ili ne, to je naša realnost.

Žanr:horor, sf, triler
Godina:2012
Reziser:Brandon Cronenberg
Scenario:Brandon Cronenberg
Uloge:Caleb Landry Jones, Sarah Gadon, Lisa Berry
Uzrast:NR
Award:4 nagrada i 7 nominacija
Studio:Alliance Films, TF1 International, Téléfilm Canada
Zemlja:Canada
Website:www.antiviralmovie.ca
Jezik:Engleski
Trajanje:108 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...