•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pogledajte kako Helen Mirren viče na ulične svirače

Grupa uličnih bubnjara šokirala se kad je iz jednog londonskog pozorišta izletela Helen Mirren obučena kao kraljica Elizabeta II i vikala na njih jer ometaju predstavu u kojoj glumi.

Mirren glumi u predstavi "The Audience", koja obrađuje nedeljne sastanke kraljice i britanskih premijera. Mirren je izjavila za Daily Telegraph kako tokom subotnjeg prekida predstave nije koristila kraljevski jezik, ali na to je bila primorana. “Loše sam se osećala, ali s druge strane, uništavali su našu predstavu i nešto se moralo napraviti, rekla je glumica.”

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...