•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Look Of Love (2013) - uskoro

Priča o vlasniku prvog striptiz kluba u Velikoj Britaniji i medijskom magnatu, kultnom Polu Rejmondu. On otvara svoj prvi klub „za džentlmene“ 1958, te postepeno gradi carstvo klubova i erotskih magazina koji će mu doneti ogromno bogatstvo. Međutim, ovakav život mu donosi i mnoge optužbe za razvrat, propale brakove, problematičnu decu i ličnu tragediju.

Scenario za film 'Lice ljubavi' napisao je Matt Greenhalgh, režiju potpisuje Michael Winterbottom a glavne uloge igraju Stephen Fry, Anna Friel i Imogen Poots.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu