•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prodaje se ostrvo o kojem je snimljen kultni horor "The Wicker Man"

Škotsko ostrvo o kojem je snimljen kultni horor "The Wicker Man" prodaje se za dva i po miliona funti.

Ostrvo Tanera Mor opisuju kao raj za turiste i savršenu porodičnu rezidenciju, a jedino je naseljeno ostrvo među škotskim Letnim ostrvima.

Lizi i Ričard Vilijams preuzeli su upravljanje ostrvom 2010. godine od njene porodice, a mogu čak i izdavati poštanske markice u svojoj ostrvskoj pošti. Sa samo šest apartmana, ostrvo je idealno za ljude koji žele pobeći od svega.

Budući da nema puteva – nema ni saobraćajne gužve ni zagađenja.

Ipak, porodica Vilijams je odlučila da, nakon mnogo godina, upravu nad ostrvom prepusti nekom drugom. "Nadamo se da će budući vlasnici uživati isti srdačan i kooperativan odnos sa lokalnom zajednicom, kao što smo mi“, kaže Lizi Vilijams.

Ljubiteljima filma ovo ostrvo je poznato po paganskom kultu sa Letnih ostrva, koji je prikazan u legendarnom filmu iz 1973. godine, sa Edvardom Vudvardom i Kristoferom Lijem u glavnim ulogama.

Ostrvo je 1881. godine imalo 118 stanovnika, od kojih su svi do 1931. napustili ostrvo. Porodica Lizi Vilijams kupila je ostrvo 1996.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu