•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Udala se glumica Keira Knightley

Glumica Keira Knightley je juče izgovorila sudbonosno "da". Holivudska zvezda britanskih korena venčala se na skromnoj ceremoniji sa svojim dugogodišnjim momkom Jamesom Rightonom.

Glumica je na sebi imala skromnu belu haljinu sa cvećem u kosi, a venčanju koje je obavljeno na jugu Francuske, nedaleko od Marseillea, prisustvovalo je 11 zvanica, među kojima su najbliži prijatelji i članovi porodice.

Keira na svom bankovnom računu ima najmanje 50 miliona evra, ali odabrala je da najradosniji dan u životu proslavi jako skromno. Mogla je priuštiti šta je poželela, ali se ipak iz male zgrade opštine odvezla u sivom Renault Cliu. Gosti su takođe bili u opuštenoj varijanti, bez svečane odeće.

Nakon venčanja glumica je iz opštine izašla vodeći se za ruke sa suprugom i poskakujući.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...