•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jessica Chastain trebala bi da se pridruži ekipi filma "Interstellar"

Glumica Jessica Chastain pojavila se u 11 filmova od kako je 2011. godine osvojila dve nominacije za Oscara i glumila na Broadwayu. Sada bi se trebala priključiti zvezdama Anne Hathaway i Matthewu McConaugheyu u novom filmu Christophera Nolana.

Vest da će se Chastain priključiti Nolanovom SF trileru "Interstellar" javio je portal Deadline, samo dva dana nakon što se ova glumica priključila ekipi filma "The Zookeeper's Wife".

Chastain bi trebala pripasti treća glavna uloga u filmu koji se u bioskope očekuje 7. novembra naredne godine. Projekat je najavljen još 2006., a trebao ga je režirati Steven Spielberg. Međutim, brat Christophera Nolana, Jonathan, je prošle godine prihvatio ulogu scenariste, a u januaru ove godine je i Christopher odlučio da se prihvati režije. Film je zasnovan na istraživanjima naučnika Kipa S. Thornea o crnim rupama, drugim dimenzijama i putovanjima kroz vreme.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...