•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Lori: Doktor Haus je bio noćna mora

Popularni britanski glumac Hju Lori izjavio je da mu je uloga doktora Hausa u istoimenoj američkoj seriji bila "noćna mora" iako je zahvaljujući njoj postao najplaćeniji TV glumac.

53-godišnji Lori dobio je dva Zlatna globusa za ulogu namćorastog dr Gregorija Hausa i zarađivao je 250.000 funti (nešto manje od 300.000€) po epizodi. U intervijuu "Radio Tajmsu", Lori je svoj veliku uspeh nazvao "zlatnim kavezom" i rekao da je nekada čeznuo da doživi nesreću kako bi dobio nekoliko slobodnih dana.

"Sa ove distance sve deluje apsurdno i smešno. Šta sam radio osim što sam glumatao i pričao priče sa grupom finih ljudi? Šta je to toliko strašno? Ali rutina iz dana u dan pretvorila se u noćnu moru", rekao je glumac. Serija "Haus" završena je prošle godine, a emitovala se od 2004. do 2012.

Hju Lori ovih dana je opet "u ulozi" muzičara i promoviše svoj drugi studijski album "Didn't It Rain", koji će se u prodaji pojaviti 6. maja. Kao i slučaju prvenca "Let Them Talk", Hju Lori svira i peva američki bluz i odaje počast Nju Orliansu.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...