•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Snima se nastavak komedije „Pazi, lopta!“

Devet godina nakon filma DodgeBall: A True Underground Story pojavile su se najave o nastavku.

Prvi deo pojavio se 2004. godine kao komedija u kojoj Vince Vaughn glumi vlasnika polupropale teretane, koji igrom graničara pokušava prikupiti novac za spas svog biznisa, dok mu na putu stoji zli menadžer bogate konkurencije, a glumi ga Ben Stiller.

Film je bio velik hit u bioskopima, a zaradio je čak 167 miliona dolara, iako je koštao samo 20 miliona, tako da je čudno da su priče o nastavku čekale čak devet godina. Doduše, o njemu se priča već godinama, ali The Hollywood Reporter sada piše da je projekt konačno pokrenut.

Ovog puta Vaughn i Stiller trebali bi udružiti snage protiv zajedničkog neprijatelja.

U međuvremenu Vince Vaughn snimio je 'The Internship' s Owenom Wilsonom, a Ben Stiller uskoro bi mogao početi raditi i na remakeu jednako legendarnog 'Zoolandera'.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...