•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Eva nakon razvoda mesecima preživljavala na kafi

Eva Longoria (38), gostujući u emisiji doktora Oza, priznala je da je mesecima nakon razvoda od košarkaša Tonyja Parkera preživljavala samo na kafi. Glumica je ispričala da su joj svi govorili da izgleda odlično, ali da je ona bila tužna i depresivna.

Vremenom je počela da se oseća sve slabije pa je otišla kod lekara. Upozorio je da joj jetra slabije radi, da nema vitamina ni gvožđa. Pregled je, kaže, trgnuo pa se ponovno počela brinuti za sebe i zdravo se hraniti.

Glumica se odlučila na razvod nakon što je u Parkerovu mobilnom pronašla neprikladne SMS-ove koje je slao supruzi svog bivšeg suigrača Brenta Barryja. Osim toga, izjavila je kako žali što se nisu ranije rastali jer je varao od početka braka.

„Tony mi je slomio srce. Osećala sam se poniženo zbog njegove nevere. Ljudi žele da ga mrzim i uništim, ali ja to ne želim. Htela bih da bude srećan jer on nije loša osoba. Sve sam mu oprostila. Sećaću se samo lepih uspomena“ - izjavila je Eva nakon razvoda.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila