•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Penélope Cruz: Rođenjem sina postala sam nova osoba

Kad je pre 19 godina došla u Los Angeles, Penélope Cruz znala je reći samo dve rečenice na engleskom, “Kako ste?” i “Želim da radim sa Johnnyjem Deppom”. Prilično ambiciozna želja za anonimnu glumicu, ali ne i neostvariva.

Osam godina posle, 2001. kao glavna glumica zaigrala je sa Deppom u krimiću “Beli prah” i dokazala da želje nikada ne mogu biti preterane. Upravo je taj film učinio zvezdom. Pre pet godina dobila je Oscara za najbolju sporednu glumicu u drami “Vicky, Cristina, Barcelona” i tako postala prva Španjolka koja je osvojila tu nagradu.

Prva je španska glumica koja je dobila i zvezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu. Majka dvogodišnjeg Leonarda Encinasa u rano leto rodiće drugo dete, a glumica, koju od 25. aprila u bioskopima gledamo u komediji Pedra Almodóvara “Putnici ljubavnici”, o trudnoći i majčinstvu kaže:

“ To je revolucionarno iskustvo. Priroda je mudra i da ti devet meseci za pripremu, ali u trenu kad prvi put vidite lice svoga deteta, promenjeni ste zauvek.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu