•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Thunderstruck (2012)

NBA superzvezda Kevin Durant glumi samog sebe u ovom porodičnom filmu o košarkaškoj zvezdi koja menja talenat sa šesnaestogodišnjim fanom.

Kada Brian (Taylor Gray) magično uspeva da zameni košarkaški talenat sa svojim idolom Kevinom Durantom, on postaje zvezda svog srednjoškolskog tima, dok Durrant ne može da ubode nijedan koš. Međutim, dok se plejof približava, Brian će shvatiti da je pravi pobednik onaj koji naporno radi u sopstvenoj igri, i pokušava da ispravi stvari na vreme da bi sprečio katastrofalan kraj sezone svog junaka.

Ovo je još jedan od onih filmova kada bajka postane stvarnost i koji su se ranije dosta ekspoatisali i koji su imali svoju vernu publiku. Naravno, Kevin Durant je ovde jedina prava zvezda oko koje se film i vrti i očigledno se igralo na kartu njegove popularnosti kada se radilo na filmu. Ipak, film je ispunio svoju svrhu i opravda epitet porodične komedije.

Žanr:komedija, porodični
Godina:2012
Reziser:John Whitesell
Scenario:Eric Champnella, Jeff Farley
Uloge:Kevin Durant, Taylor Gray, James Belushi
Uzrast:PG
Studio: Stunts Unlimited
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu