•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rupert Murdoch osniva 21st Century Fox

Guardian piše kako je Rupert Murdoch ovo leto odlučio podeliti svoju korporaciju na dva sektora – New Corp zadržaće ime u izdavačkim poslovima, ali odeljenje zaduženo za industriju zabave postaje 21st Century Fox. Ako vam to ime zvuči poznato, u pravu ste – reč je o očitoj igri sa nazivom legendarnog holivudskog filmskog studija 20th Century Fox.

Sa promenama se kreće u julu, prema nekima kako bi se promenom imena izbrisala vezanost korporacije uz skandal sa hakovanjem, iako se News Corp brani time da je ideja donešena pre skandala.

„21st Century Fox ime je koje se oslanja na bogato kreativno nasleđe 20th Century Fox, ali istovremeno govori o inovaciji i dinamizmu koji moraju definisati naš posao u 21. Veku“, objasnio je Murdoch, koji je filmski studio kupio pre 30 godina, a on je do danas postao najprofitabilnijim delom njegovog poslovnog carstva.

Ono će sada biti objedinjeno pod imenom 21st Century Fox, koje će obuhvatiti sve od filmskog studija do TV mreže i Fox Newsa na kablovskoj.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...