•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bioskop Vilin Grad 18. aprila obeležava prvu godinu rada

Niški bioskop „Vilin Grad“ će 18. aprila proslaviti prvi rođendan, uz slogan „Sve ulaznice u pola cene“, kada će sve ulaznice biti snižene za 50 posto. Tog dana u 20:30 časova će se premijerno prikazati film „S/Kidanje“ kojoj će prisustvovati autorska ekipa - glumci Nikola Rakočević, Dragana Dabović, Marko Janketić i reditelj i scenarista filma Kosta Đorđević.

U susret rođendanu, bioskop „Vilin Grad“ svim vernim posetiocima poklanja kupone za besplatne kokice, koji se od 12. aprila mogu preuzeti na fejsbuk fan stranici bioskopa „Vilin Grad“ (http://www.facebook.com/BioskopVilinGrad). Na zidu stranice do 18. aprila, mogu se napisati i rođendanske čestitke, a 10 pošiljalaca najzanimljivijih poruka biće u trci za osvajanje godišnje karte za bioskop.

“S/Kidanje“, debitantski film višestruko nagrađivanog mladog reditelja i scenariste Koste Đorđevića, biće premijerno prikazan 18. aprila u 20:30h u bioskopu “Vilin Grad”, nakon čega će se naći na repertoaru domaćih bioskopa.

U ovom ljubavnom ostvarenju sa elementima komedije, troje mladih junaka različitog socijalnog statusa, opsednuti su ljubavlju prema pogrešnoj osobi. Tokom jednog dana i noći, nakon niza tragikomičnih, ponekad i apsurdnih situacija kroz koje prolaze, njihovi putevi se ukrštaju. U fanatičnoj potrazi za predmetom svoje opsesije, svo troje završavaju u sumnjivom noćnom klubu u poslednjem pokušaju da ostvare svoje snove.

Od otvaranja, niški bioskop „Vilin Grad“ posetilo je oko sto hiljada ljudi. Prvu godinu rada obeležile su brojne premijere domaćih i stranih filmova. „Vilin Grad“ posetili su poznati srpski glumci, samo neki od njih su Lazar Ristovski, Tihomir Stanić, Branka Katić, Nedeljko Bajić, Momčilo Otašević i Branislav Trifunović. Svoje filmove predstavili su niškoj publici režiseri Miroslav Momčilović, Jelena Jočić Bajić, Srđan Anđelić, Hadži-Aleksandar Đurović i Zoran Lisinac. U bioskopu su organizovana i tematska dešavanja, poput Porodičnih vikenda, Men’s night-a, Noći straha, mnoge zimske i letnje akcije. Pored Real D stistema za 3D projekcije, novina koju je ovaj bioskop doneo su direktni prenosi iz najpoznatijih svetskih pozorišta: Metropoliten opere, Boljšoj teatra i Holandskog plesnog teatra. U narednoj godini, bioskop planira da unese još više šarolikih aktivnosti.

Povodom premijere filma “S/Kidanje” i prvog rođendana bioskopa “Vilin Grad”, 18. aprila u 19:30h biće organizovana konferencija za novinare u holu bioskopa “Vilin Grad”. O filmu “S/Kidanje” govoriće reditelj i scenarista filma Kosta Đorđević i glavni glumci Nikola Rakočević, Dragana Dabović i Marko Janketić. O radu bioskopa u proteklih godinu dana govoriće suvlasnici bioskopa “Vilin Grad” Igor Stanković i glumac Lazar Ristovski.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila