•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zvezda filmova "Sam u kući" izgleda poput prosjaka

Macaulay Culkin, zvezda komedije "Sam u kući", već nekoliko godina puni stranice američkih i britanskih tabloida zbog svog načina života i neprepoznatljivog izgleda.

Studenti sportskog novinarstva zatekli su Culkina na jednoj raskrsnici ulica u londonskom Shoreditch u 2:30 sati ujutro. Glumac je, kažu, više ličio na prosjaka nego na multimilionera.

"Nisam ga odmah prepoznao. Mislio sam da je jedan od londonskih beskućnika. Počeli smo razgovarati sa njim i primetio sam da ima američki akcenat. Prijatelj Drew ga je upitao da li je on zvezda filma 'Sam u kući'. Nakon potvrdnog odgovora, još uvek nismo mogli verovati da je to on ustvari", kazao je Marley Spindley koji je svog prijatelja fotografisao sa Culkinom.

Nakon petominutnog razgovora, Culkin im je kazao kako je u London došao kod prijatelja.

"Pričao je tiho i bio je u pripitom stanju. Nikada nebiste ni pomislili da je nekada bio najpoznatiji mladi glumac i najdraži dečiji lik", dodao je Drew.

Sa 14 godina, Culkin je već na bankovnom računu imao preko 15 miliona dolara.

Bio je oženjen glumicom Rachel Miner, ali nakon četiri godine braka, odlučili su se na razvod. Nakon toga, bio je u vezi sa Milom Kunis, još jednom glumicom sa kojom se razišao 2010. godine. Pre četiri godin, uhapšen je zbog posedovanja marihuane i antidepresiva. Prošle godine američki mediji su pisali kako je Culkin ovisnik o heroinu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu