•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film "Osvetnici" osvojio tri MTV filmske nagrade

Stripski filmski spektakl "Osvetnici" potukao je konkurenciju na dodeli MTV filmskih nagrada, osvojivši tri od moguće četiri nagrade za koje je bio u konkurenciji.

Osvojio je nagradu za film godine, najbolju tuču i najboljeg negativca (Tom Hiddleston). Nagrade za najbolje glavne glumce pripale su Bradleyju Cooperu i Jennifer Lawrence u filmu "Silver Linings Playbook".

Australijska komičarka Rebel Wilson vodila je ceremoniju u Los Angelesu, a otvorila je i zatvorila u Iron Manovom kostimu. Wilson je i dobitnica nagrade za najbolji muzički trenutak.

"Šta je suprotno skromnosti? Mi smo 'Bieberovani' jer stojimo ovde. Ovo je nagrada koja mi najviše znači. Toliko sam zahvalan i uzbuđen zbog 2015. godine, kada ćemo vam doneti 'Avengers 2'", izjavio je scenarista i reditelj filma Joss Whedon prilikom primanja nagrade za film godine.

Ovaj film kompanije Marvel pobedio je hitove "Django Unchained", "Skyfall", "Ted" i "The Dark Knight Rises" u borbi za najbolju filmsku tuču.

Oscarom i Grammyjem nagrađeni glumac Jamie Foxx osvojio je nagradu MTV Generation, MTV-jev pandan nagradi za životno delo. Will Ferrell osvojio je nagradu Comedic Genius, Mark Wahlberg i Seth MacFarlane za najbolji filmski duo, Taylor Lautner za najbolji performans bez košulje, a Emma Wattson osvojila je nagradu Trailblazer.

Tokom ceremonije je održana i svetska premijera trailera za film "The Hunger Games: Catching Fire", a prikazani su i novi snimci iz predstojećeg Marvelovog hita "Iron Man 3".

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...