•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Alleged (2010)

Da bi uspeo da izađe iz monotonije u koju je upao radeći za novine svog pokojnog oca, talentovani mladi novinar Čarls Anderson, Skopsovo „majmunsko suđenje“ vidi kao jedinstvenu životnu priliku da uđe u ligu velikih novinara. Čarls uspeva da se ubaci u „suđenje veka“.

Međutim, biva rastrzan između ljubavi prema veoma principijelnoj Rouz (njegovoj verenici) i mogućnosti da „promeni svet“ pod tutorstvom svog heroja, velikog H. L. Menkena iz Baltimor Sana. Kad istina biva dovedena u pitanje, Čarls otkriva da neke laži jednostavno moraju biti izrečene.

„Pretpostavka“ je istinita priča o sukobima koji su ključali 1925. godine, ali krčkaju se i do današnjih dana – teoriji evolucije i postanka u državnim školama, ulozi nauke u društvu i medijskom senzacionalizmu koji motivišu religiozne i političke stavove na obe strane.

Žanr:drama, istorijski, romansa
Godina:2010
Reziser:Tom Hines
Scenario:Charlie Jordan Brookins
Uloge:Nathan West, Colm Meaney, Brian Dennehy
Studio: Two Shoes Productions
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:94 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...