•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

06.04.2013.

Zaljubljenost je kada nam se dopada fizički izgled osobe, ali voleti nekog, e to je ono kad znate sve njegove mane i uprkos svemu tome nastavljate da gajite u sebi to osećanje.

Život je takav da smo svi mi na neki svojstven, čudan način međusobno povezani. Film "Ljubav dolazi kasnije" upravo na ekranu to i dočarava. Znaci su svuda oko nas, samo ih treba pratiti.

Voleti nekog, reći mu te najlepše reči, a ne dobiti isto natrag? Da li su muškarci zaista toliko ponosni ili možda neshvaćeni sebi samima da nisu u stanju da izgovore tako nešto? Da li je ljubav odluka? Moramo li se nekada odlučiti između dve osobe koje volimo? Da li uspeh osobe sa kojom smo utiče na odnos u vezi? Da li je žena ta kojoj nije poželjno da bude na višem stepenu od muškarca sa kojim je? Patimo li kada se ljubav razbije? Razbije iz sve više očiglednog razloga, zbog neke druge osobe? Kako se tada osećamo, u čemu tražimo spas, skretanje misli, šta onda biva? Kakav je osećaj biti prostitutka? Da li je to što se želi, što se mora? Kakav one zadatak imaju pred sobom?

Film "Ljubav dolazi kasnije" u trajanju od 77 minuta, pokazaće vam ljubav onakvu kakva zaista i jeste, komplikovanu, bolnu, uzaludnu, neshvaćenu, tajnu...

Sa sjajnom glumačkom ekipom imaćete vizuelnu verziju najlepšeg osećanja "voleti" i sve prepreke na koje ono nailazi. Da li svaka ljubav izbledi? Svako od nas moze da se zaljubi, da voli, ali da li svako moze da ostane zaljubljen?

M.P.
Podeli:



Preporucujemo