•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sundays at Tiffanys (2010)

Džejn Klermont, je devojčica koja ima izmišljenog druga Majkla. Ona je svake nedelje išla s majkom Vivijan u čuvenu njujoršku radnju Tifani, vodeći sa sobom i izmišljenog druga Majkla. Sve do svoje 10-e godine.


Dvadeset godina kasnije, Džejn je uspešna poslovna žena, koja treba da se uda za svog zgodnog verenika Hjua. Međutim, iznenada se ponovo pojavljuje Majkl, i to kao odrastao, i upozorava Džejn na to kojim putem ide njen život.

Posle početnog šoka i neverice, Džejn polako shvata da joj se Majkl vratio ne samo kada joj je najpotrebniji, već i da je možda on njena prava ljubav. Film je ekranizacija knjige Džejmsa Patersona.

Žanr:drama, romansa
Godina:2010
Reziser:Mark Piznarski
Scenario:Jennifer Heath
Uloge:Alyssa Milano, Eric Winter, Kristin Booth
Uzrast:TV-MOVIE
Studio: Dan Wigutow Productions
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:88 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....