•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Brad je Angie pronašao na podu - iscrpljena je jer previše radi

Angelina Jolie zadnjih nekoliko nedelja aktivno obilazi ratom pogođena područja, posećuje žene koje su pretrpele zlostavljanja, pomaže deci, gradi škole... sve to je izgleda bilo previše za slavnu Angelinu. National Enquirer piše kako je zvezda kolabirala, a navodno je na podu pronašao Brad Pitt koji je potresen vikao kako je 'humanitarni rad ubija'!

Kako piše National Enquirer, Angelina je bila iscrpljena nakon puta u Kongo, a Brad je pronašao sklupčanu na podu u kupaonici. Kada se iz Konga vratila u Los Angeles, Angelina je Bradu priznala kako se ne oseća najbolje, a on joj je savetovao kako 'joj treba duži odmor, da radi previše'.

Što se stvarno dogodilo, nije poznato, no Angelina Jolie se popodne pojavila na okupljanju G8 ministara u Londonu (G8 označava najbogatije zemlje sveta Francuska, Nemačka, Italija, Japan, Velika Britanija, SAD, Kanada, Rusija) i izgledala je ozbiljno za politički događaj.

Za tu je priliku odabrala konzervativni izgled; crni kostim je uparila sa perlama i bež cipelama, a malo šminke na licu nije ni pokušavala sakriti bore.

U kom god izdanju bila, Angelina i dalje pleni pažnju gde god se pojavi. Njen osmeh govori - sve je u redu.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...