•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Johnny Depp se odlučio za poslovnu saradnju sa svojom bivšom nevenčanom suprugom

Ko je rekao da se nakon raskida ne može ostati u korektnim odnosima? Johnny Depp otišao je čak korak dalje.

Nakon 14 godina veze i dvoje dece, zgodni glumac se odlučio za poslovnu saradnju sa svojom bivšom nevenčanom suprugom, glumicom i pevačicom Vanessom Paradis. Vanessa će 13. maja ove godine izdati svoj novi album pod nazivom "Love Songs", a na jednoj pesmi pod nazivom "New Year" gostovaće i sam Johnny i njihova četrnaestogodišnja ćerka Lily Rose. Da li to nagoveštava na neko pomirenje ili samo dobar marketing?

Još nema nikakve potvrde o čemu se tu tačno radi. Ono što se zna je da Johnnyju nije uspelo pomirenje sa kolegicom Amber Heard, sa kojom je započeo romansu neposredno nakon prekida sa Vanessom. Amber, koja ne skriva svoju biseksualnost, navodno je ostavila Johnnyja zbog svoje bivše ljubavnice, što je glumca prema navodima bliskih prijatelja jako pogodilo.

Traži li to Johnny utehu u bivšoj ljubavi? Vreme će pokazati.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu