•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Audrey Tautou biće domaćica 66. filmskog festivala u Cannesu

Francuska glumica Audrey Tautou, najpoznatija po glavnoj ulozi u filmu "Amelie", biće domaćica ceremonije otvaranja i zatvaranja Cannes Film Festivala, koji će se održati narednog meseca.

Ceremonija otvaranja održaće se 15. maja, a festival će trajati do 26. maja. Reditelj Steven Spielberg već je najavljen kao predsednik žirija. Domaćica prošlogodišnje ceremonije otvaranja i zatvaranja bila je zvezda filma "The Artist" Berenice Bejo.

Domaćica ovogodišnjeg festivala, Audrey Tautou, proslavila se ulogom u filmu "Amelie", čija radnja se dešava na Montmartreu, a ona u njemu glumi konobaricu koja pokušava popraviti živote ljudi oko nje. Film je doživeo veliki uspeh na box officeu.

Njen najnoviji film "L'Ecume des Jours" režirao je Michel Gondry, a premijerno će biti prikazan krajem ovog meseca.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...