•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The First $20 Million Is Always the Hardest (2002)

Da je nauka zanimljivija od bilo kog biznisa dokazuje i Endi Kaspar koji napušta svoj posao da bi se pridružio trojici neprilagođenih naučnika u visokotehnološkom centru za istraživanje i razvoj. Oni imaju gotovo nemoguć zadatak - da konstruišu upotrebljiv računar čija će cena na tržištu biti 99 dolara.

Iako svi u kompaniji žele njihov neuspeh, oni ipak uspevaju da konstruišu računar za koji nije potreban ni monitor ni tastatura (veliki deo računara je hologram, a sva memorija se čuva na internetu).

Njihov pohlepni rival Frensis uspeva da im na samom kraju sabotira projekat koji prijavljuje kao svoj. Ali to nije jedina Endijeva briga jer on ne uspeva da održi vezu sa svojom komšinicom Alisom.

Žanr:komedija
Godina:2002
Reziser:Mick Jackson
Scenario:Po Bronson
Uloge:Adam Garcia, Rosario Dawson, Jake Busey
Uzrast:PG-13
Studio: Ocean Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:105 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...