•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Wonderland (1999)

Priča o životu i problemima britanske radničke porodice, roditeljima i tri odrasle kćerke. Ajlin i Bil imaju i sina Darena ukupno četvoro dece. Bil je dobio otkaz i ne uspeva da se ponovo zaposli. Gubitkom posla izgubio je i samopouzdanje, posebno u intimnim odnosima sa suprugom koju, opet, izluđuju bučne komšije.

Ni Bil ni Ajlin dugo nisu videli Darena i njegov rođendan biće za njih bolno iskustvo. Njihova kćerka Nadija radi u kafiću i nesigurna je sa muškarcima. Prijavila se u agenciju za upoznavanje, ali još uvek nije naišla na nekog ko joj se sviđa. Druga kćerka Debi je samohrana majka koja se rastavila od muža pijanice. Treća kćerka, Moli, naizgled je zadovoljna: trudna je, a suprug prodaje kuhinje i dobro zarađuje.

Neposredno pred porođaj Moli će doživeti nervni slom jer joj je muž dao otkaz i otišao u kuvare, da ostvari svoj dečački san.

Žanr:drama
Godina:1999
Reziser:Michael Winterbottom
Scenario:Laurence Coriat
Uloge:Shirley Henderson, Gina McKee, Molly Parker
Uzrast:R
Award:2 osvojene
Studio: British Broadcasting Corporation (BBC)
Zemlja:UK
Jezik:Engleski
Trajanje:108 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...