•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta bi sa Leonardom Nimoyem?

Leonard Nimoy svetsku slavu i status ikone stekao je kao Vulkanac Mr. Spok u seriji „Zvezdane staze” od 1966. godine, pa je tri puta bio nominovan za nagradu Emmy. Usledile su dve sezone u „Mission Impossible”.

Režirao je Star Trek III: The Search for Spock , Star Trek IV: The Voyage Home, The Good Mother (glume Diane Keaton i Liam Neeson) i Three Men and a Baby.

Glumio je u pozorišnim produkcijama Camelot, Sherlock Holmes, The Man in the Glass Booth, Twelfth Night, Oliver, Fiddler on the Roof, Vincent i na Brodveju u Equus i Full Circle.

Četvrtu nominaciju za Emmy donelo mu je gostovanje u „A Woman Called Golda” s Ingrid Bergman.

Njegove umetničke fotografije izložene su u brojnim galerijama, muzejima i privatnim zbirkama. Fotografski esej na temu ženske prisutnosti Boga objavljen je pod naslovom SHEKHINA, a objavio je i The Full Body Project i Secret Selves. .

Trenutno glumi u seriji „Fringe”.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...