•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bradley Cooper i Jennifer Lawrence ponovo zajedno na setu

Iako se šuškalo kako su mlada Oscarovka Jennifer Lawrence i zgodni glumac Bradley Cooper u vezi, izgleda kako su zaista zajedno...

Oscarovka Jennifer Lawrence i glumac Bradley Cooper glumili su par psihičkih bolesnika u filmu nominovanom za Oscara 'Silver Linings Playbook', a sada su opet zajedno na setu.

Paparazzi su ulovili glumce na pauzi od snimanja novog filma redatelja Davida O.Russella koji još ipak nema ime. Snima se u Bostonu u Massachusettsu, a može se primetiti kako su odeveni u razdoblje 70-tih godina prošlog veka.

22-godišnja Jennifer ima veliku natapiranu frizuru, haljinu v-izreza i bundu na sebi, dok je 38-godišnji Bradley viđen sa sunčanim naočarima na nosu u ležernom odelu preko koga je prebacio jaknu. Pažnju je privlačila i njegova nova 'minival' frizura, prenosi dnevnik.hr.

Iako se još ne zna na kojem to filmu rade, zna se da će ugledati svetlo dana oko Božića.

Mlada Oscarovka ima pune ruke posla, osim ovoga filma, snima i drugi nastavak 'Igra gladi'. I jedan od najseksi muškaraca u Hollywoodu osim ovoga filma, glumi i u zadnjem nastavku zabavnog filma Mamurluk.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...