•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

ZAMBEZIJA 3D - Početak bioskopske distribucije 6. april

Priča filma Zambezija 3D smeštena je u bučni grad ptica, blizu veličanstvenih Viktorijinih vodopada. Kai je naivni i hrabri mladi soko, koji dolazi u ovaj grad i svojim letačkim sposobnostima zaslužuje mesto među Orkanima, elitnom odbrambenom patrolom najboljih letača Zambezije. Istovremeno, jato marabu roda udružuje se s iguanom po imenu Budzo u želji da preuzmu kontrolu nad gradom. Budzo zarobljava Kaijevog oca i brojne ptičice. Da bi ih oslobodio, Kai mora da se suoči sa sopstvenom prošlošću i nauči da, bez obzira koliko brza i talentovana letačica bila, nijedna ptica ne može sve sama.

Animirani film Zambezija 3D je sinhronizovan na srpski jezik, a glasove su pozajmili Marko Marković, Dušica Sinobad, Milan Čučilović, Vladan Mihajlović, Srba Milin, Marko Janketić, Igor Damnjanović, Danijel Sič, Maša Dakić, Milica Janketić, Pavle Jerinić, Dobrila Ilić,

Dubravka Kovljanić i Jadranka Selec. Sinhronizacija i miks zvuka su izvršeni u studiju "Prizor". Tokom manifestacije "Porodični vikend", koja se za vikend 6. i 7. aprila održava u Cineplexx-u Delta City, sa najmlađim posetiocima će se družiti i glumci koji su pozajmili glasove junacima ovog duhovitog i atraktivnog crtanog filma, a najboljim učesnicima radionica, koje su osmislili domaćini i organizatori manifestacije, podelićemo prigodne poklone: postere sa potpisima glumaca, DVD diskove, zujalice za mobilne telfone i sl.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu