•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Romantics (2010)

Svadbena zvona okupljaju grupu starih prijatelja ali i bude stara rivalstva u ovoj komičnoj drami. Lila Hayes i Tom McDevon su se prvi put upoznali na koledžu, kada su postali deo kruga bliskih prijatelja koji su se nazvali Romantičarima.

Šest godina posle diplomiranja, Lila i Tom se venčavaju, a njihovi prijatelji se ponovo okupljaju po prvi put posle toliko godina. Laura Rosen je Lilina cimerka sa koledža kojoj je pripala čast da bude kuma, ali, iako su bliske prijateljice, Laura ima tajnu - ona je imala aferu sa Tomom dok se on viđao sa Lilom i zna da još uvek gaje osećanja jedno prema drugom.

Dok se bliži dan venčanja, neke stare stvari isplivavaju na površinu, naročito kada Lilin brat Chip prizna da mu se sviđa Laura.

Žanr:komedija, drama, romansa
Godina:2010
Reziser:Galt Niederhoffer
Scenario:Galt Niederhoffer
Uloge:Katie Holmes, Anna Paquin, Josh Duhamel
Uzrast:PG-13
Studio: 10th Hole Productions
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:95 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...